Politics

Lui Ciolacu i-a ieșit din sacou o sticlă de ulei în timp ce ținea un discurs | Times New Roman


Incident în Camera Deputaților, în timpul unei conferințe de presă susținute de Marcel Ciolacu. În timp ce vorbea, o sticlă de ulei s-a ițit obraznic din buzunarul interior al sacoului, spre stupoarea jurnaliștilor. Ciolacu tocmai liniștea populația că există stocuri suficiente de alimente de bază, și mai ales de ulei.

”România nu e doar grânarul Europei, este și sămânțarul planetei. Uitați-vă pe lângă toate băncile din parcuri. E plin de coji. Avem semințe, deci avem și ulei. Terminați cu gesturile iraționale!”, rostea Ciolacu exact în clipa în care sticla ieșise la iveală.

Ce nu a spus presei e că în ultima săptămână Ciolacu s-a dus de 3 ori pe zi la cantina Parlamentului și a golit olivierele, strângând uleiul într-un pet, după care s-a plâns la chelneri că nu mai e ulei, a cerut altul și l-a furat și pe ăla.

Noua gafă a lui Ciolacu pică extrem de prost și nu liniștește deloc panica populației, mai ales că săptămâna trecută Ciolacu a venit cu două canistre la muncă și a tras cu furtunul motorină dintr-o utilitară a Parlamentului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shopSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.