Entertainment

Mama uneia dintre fetele care ar fi fost sechestrate de frații Tate, primele declarații. Femeia e șocată de cele întâmplate: ”Mă doare sufletul” / VIDEO  • Mama uneia dintre victime, în stare de șoc
  • Primele declarații după ce a aflat ce i s-a întâmplat fetei sale

În plin miez de noapte, mama uneia dintre cele două fete care ar fi fost sechestrate de către frații Tate au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Femeia a aflat că fiica ei ar fi fost ținută cu forța în vila din Voluntari, iar chiar aceasta a fost cea care a anunțat-o tot ce s-a întâmplat.

Mama uneia dintre fetele care ar fi fost sechestrate de către frații Tate, primele declarații

Femeia spune că e în stare de șoc și nu-i vine să creadă așa ceva. Ea spune că fiica ei e un copil cuminte și că îi cunoaște pe cei doi frați Tate de o lună de zile. Ea a precizat că aceasta mereu a fost un copil cuminte și nu-i vine să creadă prin ce a trecut.

Mama victimei a spus că fiica sa acum e bine, dar a trecut printr-o sperietură groaznică și a venit într-un suflet, dintr-un alt oraș, pentru a afla ce s-a întâmplat.

”Îl cunoaște de o lună de zile. M-a sunat ea. Ea m-a sunat și mi-a zis ce s-a întâmplat. Ea se simte bine acum. E copilul meu, mă doare sufletul, nu vă dați seama. Eu mereu o întrebam dacă are prieten și zicea că nu, că doar se duce la facultate. E un copil extraordinat de cuminte, cum să aibă probleme. Nu a mai fost niciodată plecată de acasă, nu mi-a făcut probleme niciun pic”, a spus mama uneia dintre victime.

Tânăra i-a spus că iese la suc cu o prietenă, dar a ajuns în vila milionarilor

Mama fetei a mărturisit că tânăra i-a spus că iese cu o prietenă la un suc, însă în cursul serii a aflat ce s-a întâmplat de fapt.

”M-a sunat pe la 5, mi-a zis că ies cu o fată de la suc. Pe la 8-9 m-a sunat și mi-a zis ce s-a întâmplat. Acum fata e bine, dar vă dați seama că n-am putut să stau”, a spus mama fetei.

Poliția a intervenit imediat la vila celor doi milionari și au avut loc percheziții până în miez de noapte, atât în casa lor, cât și în curte și la bolizii acestora.

Citește și: Descinderi, luni după amiază, acasă la frații Tate. Mai multe echipaje au fost prezente la locuința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a petrecut în imobil / PAPARAZZI

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.