Business

Marea Britanie. Guvernul deschide o anchetă după ce ministrul Apărării a vorbit la telefon cu o persoană care pretindea că este premierul Ucrainei și care a adresat “întrebări înșelătoare”.


Wallace explică faptul că impostorul i-a adresat mai multe “întrebări menite să inducă în eroare”, moment după care britanicul a închis apelul:Oricâtă dezinformare, denaturare și oricâte trucuri murdare ar încerca Rusia, nu ne poate distrage atenția de la abuzurile sale asupra drepturilor omului și de la invadarea ilegală a Ucrainei. O încercare disperată”, a scris Wallace pe Twitter.

O sursă din ministerul Apărării a informat Reuters că ministrul Ben Wallace a cerut începerea unei anchete, în urma unei scurte convorbiri telefonice cu o persoană care s-a dat drept Denîs Șmîhal, prim-ministrul Ucrainei.

Surse ministeriale citate de grupul de presă PA consideră că incidentul a fost orchestrat de Rusia și ar putea avea ca scop discreditarea lui Wallace.

Sursă: Reuters, PA Media

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.