Sports

„Meciul de la Craiova e cel mai greu! Urmează șapte finale!” Dan Petrescu a câștigat cu FC Argeș, dar se aștepta „la mai mult” de la jucători 

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 23:29

Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 23:31


Ardelenii au profitat de înfrângerea suferită de FCSB în meciul cu Universitatea Craiova și s-au distanțat la choose lungimi de roș-albaștri, având 45 de puncte. CFR Cluj s-a impus datorită golurilor marcate de Debeljuh și Dugandzic, după erori în lanț în defensiva piteștenilor. 


Dan Petrescu, nemulțumit de joc după victoria cu FC Argeș 


Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei, nemulțumit de jocul făcut de fotbaliștii săi, însă încântat de rezultatul obținut. Antrenorul a vorbit și despre accidentarea lui Mihai Bordeianu, care nu a mai putut continua după intrarea dură a lui Tofan, eliminat în minutul 77, dar și despre următorul meci, despre care crede că ar putea relansa lupta la titlu în cazul în care CFR Cluj va pierde pe „Ion Oblemenco”. 


„Mai sunt 7 meciuri, 21 de puncte, un meci care mă așteptam să fie greu, să nu jucăm foarte bine, nu cred că a fost cel mai bun meci al nostru, nu au avut nici ei multe ocazii, mă așteptam la mai mult de la jucătorii noștri, nu period ușor să facem puncte împotriva unei echipe care joacă foarte bine, sunt în play-off. Sunt organizați foarte bine, dar a făcut o greșeală și au pierdut meciul. 


Amândoi atacanții se antrenează foarte bine, muncesc foarte mult, rămân în plus în fiecare zi, asta mă bucură, din păcate nu îmi allow să jucăm cu doi atacanți, Marco arată și el foarte bine, merită, a dat goluri și în meciurile amicale. 


Bordeianu, am înțeles că va merge la spital, vom vedea care e situația, el mai voia să joace, dar nu a mai putut. Nu cred că a fost o intrare voită a jucătorului din ce am văzut la televizor, dar a fost de cartonaș roșu. 


Urmează încă 7 finale, primul meci e cel mai greu, la Craiova, echipă care dacă va câștiga cu noi sigur își va dori să câștige campionatul, emulație mare, stadionul e plin. 


Nu am mai pierdut de la meciul cu Rapid, a venit și o înfrângere, așa e fotbalul, sper să nu vină la meciul ăsta, avem nevoie de un rezultat bun, jucăm cu o echipă care nu are nici probleme, e pe val și au și ethical bun după meci”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului. 


  • CFR Cluj a ajuns la 45 de puncte și are două victorii și un rezultat de egalitate în play-off. FCSB este pe locul doi, cu 37 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 33 de puncte.

  • În următoarea rundă, CFR se va deplasa la Craiova, iar FCSB va juca pe teren propriu cu FC Voluntari. FC Argeș va primi vizita Farului Constanța.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.