Sports

Mihai Stoica are mare încredere în Florinel Coman

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, și-a exprimat încrederea în Florinel Coman, atacantul în vârstă de 24 de ani al roș-albaștrilor.

În urmă cu cinci ani, Gigi Becali i-a plătit lui Gheorghe Hagi suma de trei milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman.

Cota de piață a fotbalistului a ajuns, la un momentat, la șase milioane de euro, potrivit Transfermarkt, însă aceasta a scăzut la jumătate din cauza accidentărilor care l-au ținut departe de teren.

Mihai Stoica are mare încredere în Florinel Coman

Totuși, Gigi Becali îi dă în continuare credit lui Florinel Coman, însă a declarat recent că se teme să nu fie nevoit să îl cedeze gratis la Farul Constanța, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Dragoș Nedelcu, în această vară.

„Coman nu e uzat. Are 24 de ani, a fost accidentat, iar doi ani nu a jucat. Când eşti accidentat, nu ai uzură, tu lucrezi, de fapt, să îți corijezi problemele pe care le-ai avut”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.
  • 19 meciuri a jucat Florinel Coman pentru FCSB în sezonul recent încheiat al Ligii 1, fără a înscrie vreun gol.
  • 1 gol în 19 meciuri a înscris Florinel Coman pentru FCSB, în sezonul 2020/2021 al Ligii 1.
  • 33 de goluri a marcat Florinel Coman în total în Liga 1, pentru Viitorul și FCSB.

„Nu se știe nici la Coman, care m-a costat trei milioane de euro. Mai riști, mai dai, mai pierzi, mai iei. Am încredere în el, dar să dea Dumnezeu să nu cumva să zic peste doi sau trei ani că i l-am dat lui Gică Hagi gratis”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai multSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.