Entertainment

Militarul rus căruia soția i-a permis să abuzeze femei din Ucraina, prins de soldații lui Zelenski! Ce a pățit bărbatulIn articol:


Soldatul a cărui soție i-a permis să agreseze sexual ucrainence a ajuns pe mâinile armatei lui Zelenski. Potrivit primelor informații, militarul a fost capturat în apropierea orașului Izyum, din regiuna Harkov.

Citeste si: Karina, frumoasa Ucrainei, torturată și ucisă de soldații ruși. A fost condusă pe ultimul drum cu coșciugul închis: “Au găsit-o cu unghiile întoarse”

Soția i-a permis să abuzeze femeile din Ucraina, în timpul invaziei

Roman Bykovsky, militarul rus căruia soția i-a permis să violeze ucrainence, a fost luat prizonier de către armata lui Zelenski.
Anunțul a fost făcut chiar de către Ilya Ponomarev, fost deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, pe contul private de Facebook: “Un soldat al armatei ruse din Crimeea, care a fost sunat de soția sa și au discutat despre faptul că, în timp ce viola femei ucrainene, este necesar să se protejeze, a fost luat prizonier de Forțele Armate ale Ucrainei lângă Izyum.”, a scris Ponomarev, în mediul on-line.

Roman Bykovsky 

[Sursa foto: Vkontakte]

Soldatul a devenit cunoscut după ce Serviciile Secrete ucrainene au făcut publică una dintre conversațiile pe care acesta le-a avut cu soția lui. Potrivit autorităților, pe înregistrare se auzea cum bărbatul primea acordul partenerei sale pentru a abuza ucrainence, însă period rugat să nu o înștiințeze și să se protejeze:

Citeste si: De ce e bine să torni oțet în pantofi! Trucul care te ajută în multe situații- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Soldat rus: Deci ar trebui să le violez și să nu-ți spun nimic?

Soția soldatului rus: Da, ca să nu știu nimic.

Soldat rus: Chiar pot?

Soldat rus: Da, îți allow.
Folosește doar protecție.”
, este o parte din conversația celor doi, publicată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU).

Roman Bykovsky și soția lui

[Sursa foto: Vkontakte]

Cum a fost descoperită identitatea celor doi?

Conversația interceptată de Serviciile Secrete ucrainene a stârnit îngrijorare în rândul autorităților, mai ales după declarațiile președintelui Volodimir Zelenski, care a acuzat trupele ruse că au violat sute de femei și copii.

Citeste si: Cinci soldați ruși au batjocorit o copilă de 14 ani în Bucha, iar acum aceasta este gravidă. Nu este singura atrocitate de acest fel

În urma unei colaborări a SBU cu jurnaliştii de investigaţie de la Radio Liberty, numerele de telefon implicate în apel au fost urmărite și așa s-a aflat că unul dintre acestea emitea semnale din regiunea Herson. Mai mult, anchetatorii au descoperit că ele erau conectate și la conturile pe care Roman Bykovsky și soția lui, Olga Bykovskaya, le aveau pe rețeaua de socializare rusă “VKontakte”.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.