Sports

Momente teribile pentru Ionuț Radu, după gafa uriașă

Ionuț Radu a prins o zi neagră în Serie A, iar românul a început să plângă pe teren după gafa imensă din meciul pierdut de Inter cu Bologna, scor 1-2.

Titularizat surprinzător în partida de miercuri, Ionuț Radu a fost apărat de colegii care au sesizat momentul teribil de greu prin care trece portarul milanezilor.

După eșecul suferit în restanța de miercuri, Inter a rămas la două puncte de marea rivală AC Milan, în cursa pentru titlu din campionatul Italiei.

Ionuț Radu, în lacrimi după gafa imensă comisă în tricoul lui Inter

Ionuț Radu a făcut cadou victoria celor de la Bologna, scor 2-1, iar Inter este tot mai departe de titlu în Serie A.

Imediat după fluierul ultimate, Ionuț Radu nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, iar colegii au fost admirabili, sesizând ce simte înlocuitorul lui Handanovic.

Căutat de camerele television, Radu a început să plângă, însă Dumfries nu l-a lăsat pe operator să-și proceed filmarea. Iar Correa, Dimarco și Cordaz (portarul de rezervă) au ajuns și ei repede în apropierea lui Radu, pe care au încercat să-l consoleze.

„O adevărată reacție de echipă”, a fost comentariul făcut de Gazzetta dello Sport, după imaginile surprinse la finalul jocului dintre Bologna și Inter (2-1).

„O seară nefericită pentru Inter și Radu, un second dificil pentru echipă, dar a rămas loc pentru umanitate”, a subliniat și jurnalistul Gianluca Di Marzio.

  • 4 etape au mai rămas până la finalul sezonului din Serie A: Inter mai are de jucat cu Udinese, Empoli, Cagliari și SampdoriaSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.