Politics

Neatenția se plătește. Un român a comandat de pe Olx un radio cu datoriiNeatenția se plătește. Un român a comandat de pe Olx un radio cu datorii

Deciziile luate în pripă pot avea consecințe imprevizibile. Este lecția învățată de Marian Coltea, un bucureștean care nu a citit cu atenție descrierea din anunț și s-a trezit cu un radio cu datorii în loc de un radio cu baterii.

”Am vrut să am în casă un radio portabil, cu baterii, pentru situația unui atac nuclear. Aș fi vrut ca înainte să mor iradiat să mai ascult încă o dată vocea crainicei de la Radio România Actualități, ca să-mi mai abată gândul de la durere”, explică Marian.

El a ales un model din anii `80, ca să poată prinde și Radio Erevan, pentru glume: ”În caz de atac nuclear, e puțin probabil ca boșorogii de la TNR să supraviețuiască, și îmi doresc același standard obosit de umor din secolul trecut”, își dezvăluie Marian fetișul său umoristic.

Marian habar n-avea că această decizie avea să-i schimbe viața. ”Curierul mi-a pus coletul în brațe, am semnat și mi-a spus: Bun, deci aveți 34.000 de euro la două bănci și 14.000 lei la întreținere, în două blocuri și mâine riscați să fiți executat silit”, povestește Marian.

Când s-a uitat pe factură, a înțeles ce făcuse. Pentru a rezolva situația, Marian a postat la rândul său radioul pe Olx, fără să uite să adauge propriile sale datorii: ”Dacă eu am fost fraier, înseamnă că și altul va fi fraier. Totul e să nu fii ultimul fraier, ca la TVA”, spune Marian.

The post Neatenția se plătește. Un român a comandat de pe Olx un radio cu datorii appeared first on Times New Roman.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.