News

O fată de 15 ani din Pitești a fost luată cu forța într-un Volkswagen Sharan • Buna Ziua Iasi • BZI.ro


O fată de 15 ani din Pitești a fost urcată forțat de către trei persoane într-un autoturism marca Volkswagen Sharan. Poliția din Argeș a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil” și a cerut ajutorul populației.

La knowledge de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, MUSTAȚĂ PETRUȚA, din Pitești, județul Argeș.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Semnalmentele minorei

Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.

Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112, a transmis IPJ Argeș.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.