Sports

O nouă lovitură pentru Nikita Mazepin! Poliția din Italia i-a pus sub sechestru vila de 114 milioane de dolari

  • UCL: Real Madrid – Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Bayern Munchen – Villareal, marți, 22:00, Digi Sport 2

Potrivit Reuters, autoritățile au sechestrat vila acestora de pe insula Sardinia, ca parte în eforturile UE de a-i pedepsi pe apropiații lui Vladimir Putin, pentru încurajarea și finanțarea invaziei sale în Ucraina.

Italienii confiscă averile oligarhilor ruși!

Reprezentanții lui Nikita Mazepin nu au oferit niciun punct de vedere privind cele întâmplate, până în acest second. Contractul lui Mazepin cu echipa Haas F1 a fost reziliat la începutul lunii martie, odată cu începerea războiului din Ucraina.

Doar în ultimele săptămâni, Poliția din Italia a pus mâna pe bunuri în valoare de peste 900 de milioane de euro ale oligarhilor ruși, trecuți pe ”lista neagră” a Europei. 

Printre capturi se numără și super-yachtul deținut de miliardarul Andrey Igorevich Melnichenko, în valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, care se afla într-un port din Trieste.

Nikita Mazepin vrea înapoi în Formula 1!

Nikita Mazepin nu s-a împăcat cu ideea de a fi dat afară din Formula 1 și anunță că va lupta în instanță pentru a-și recâștiga locul pe prima scenă a sporturilor cu motor.

Nu sunt de acord cu sancțiunile luate împotriva mea. Și vedem că acest lucru se întâmplă nu numai în legătură cu mine, ci cu toți sportivii din Rusia. Aceasta este o ofensivă împotriva Rusiei. Și așa cum am spus, intenționăm să luptăm cu asta”, a declarat Nikita Mazepin, potrivit sport.ua.

Pe lângă despărțirea de pilot, Haas a întrerupt orice legătură comercială cu firma Uralkali, deţinută de tatăl lui Nikita.

Este o perioadă dificilă, am prieteni de ambele părți ale conflictului, așa că nu vreau să vorbesc despre asta”, spunea Mazepin în momentul în care a fost suspendat de Haas.

Etichete: formulation 1 , rusia , ucraina , razboi , nikita mazepin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.