Entertainment

„Oamenii ies vii”! Ucrainenii care se aflau în Teatrul Dramatic din Mariupol încep să fie scoși de sub dărâmăturiIn articol:


Ucrainenii care se adăposteau în Teatrul Dramatic din Mariupol ies în viață de sub dărâmături, potrivit unui comunicat publicat recent pe Facebook de către un oficial local, conform CNN. În primă fază, autoritățile nu cunoșteau detalii despre presupusele victime, asta pentru că nu se putea ajunge până acolo

pentru a verifica situația.

Însă, recent, oamenii au început să fie scoși, în viață, asta pentru că adăpostul antiatomic al teatrului a rezistat în urma bombardamentelor venite din partea armatei ruse.

Nu se știe încă dacă au supraviețuit toți oamenii din interiorul clădirii

Serghei Taruta a anunțat recent că dărâmăturile Teatrului Dramatic din Mariupol încep să fie curățate și oamenii sunt scoși, în viață, asta pentru că adăpostul antiatomic al teatrului a rezistat.

„După o noapte îngrozitoare fără prea multe vești, în sfârșit avem vești bune din Mariupol în acestă dimineața. Adăpostul antiatomic al teatrului a rezistat. Dărâmăturile încep să fie curățate. Oamenii ies vii”, a scris Serghei Taruta.

Volodimir Zelenski avertizează omenirea: „Este posibil ca Rusia să fi început deja Al Treilea Război Mondial!”

Citeste si: Războiul se va încheia RAPID! Ce ce va întâmpla cu soldații ruși în următoarele zile și care e MOTIVUL..- bzi.ro

Cu toate acestea, nu se știe încă dacă asta înseamnă că toți cei din interiorul clădirii au supraviețuit, fiind vorba despre peste 1.000 de persoane care se adăposteau în instituție, printre care foarte multe femei însărcinate, dar și copii.

Potrivit unui comunicat trimis de Consiliul Local Mariupol, forțele ruse au distrus în mod intenționat și cinic Teatrul Dramatic din oraș, printr-un atac aerian.

„Avionul a aruncat o bombă într-o clădire în care se ascundeau sute de locuitori pașnici din Mariupol”, se arată în comunicat.

Ucrainenii au scris în fața și în spatele teatrului cuvântul ”copii”

Mai mult decât atât, niște imagini surprinse din satelit arată că în fața și în spatele teatrului, ucrainenii au scris cuvântul ”copii”, tocmai pentru a atrage atenția forțelor ruse să nu bombardeze clădirea respectivă.

Putin acuză Occidentul: “Există un singur scop-distrugerea Rusiei”. Ce spune despre sancțiunile împotriva Moscovei

Pe lângă Teatrul Dramatic ce a fost bombardat, miercuri armata rusă a atacat și piscina publică din Mariupol, unde și acolo se adăposteau mai mulți locuitori ai orașului.

Teatrul Dramatic din Mariupol a fost bombardat

[Sursa foto: Twitter]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.