Politics

Otilia Bilionera, dezvăluiri despre condițiile în care a trăit la Survivor România 2022. Ce se întâmpla în spatele camerelor de la Pro TVOtilia Bilionera a părăsit competiția Survivor România 2022 și a revenit în România, din Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul de la Pro TV. Faimoasa a vorbit latest despre condițiile în care a stat în timpul filmărilor și despre cele mai mari provocări pe care le-a întâlnit în timpul emisiunii.

Cântăreața a intrat în concurs în luna ianuarie, iar experiența i-a schimbat cu siguranță viața. Otilia Bilionera a recunoscut că plecarea la Survivor România și probele pe care le-a avut acolo au fost o ocazie foarte bună pentru o revenire, dar și pentru a-și depăși limitele. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Ce spune Otilia Bilionera despre experiența de la Surivor România 2022

Cântăreața a catalogat Survivor România 2022 drept o experiență unică, o revenire și mai ales o reinventare. Otilia Bilionera a avut șansa să se redescopere și să își demonstreze că nu există limite.

„Survivor a fost, pentru mine, ca o reinventare, o adevărată provocare, din toate punctele de vedere. A fost o experiență unde am fost nevoită să-mi depășesc limitele, să ies din zona mea de confort și să mă descopăr altfel, mai puternică și mai determinată.

A fost foarte greu, mai greu decât mă așteptam. Sincer, nu aș mai merge a doua oară, mai ales pentru că m-am ales cu probleme de sănătate, dar nici nu remorse deloc că am participat.

A fost, cu adevărat, o experiență unică”, a declarat ea, în exclusivitate pentru Viva.

În ce condiții stau Faimoșii și Războinicii de la Pro TV

Cântăreața a vorbit și despre condițiile din Republica Dominicană. Otilia Bilionera recunoaște că i-a fost foarte greu, în particular din cauza condițiilor. Otilia a mărturisit că totul a fost multi mai greu comparativ cu ceea ce se vede pe micul ecran, iar lipsa hranei și a somnului își spun cuvântul.

Condițiile sunt extrem de grele. Totul este mult mai greu decât se vede la TV, pentru că tu stai continuous fără hrană, dormi pe jos, în ploaie, noaptea este foarte frig, iar ziua este extrem de cald.

Nu te poți spăla, nu îți poți spăla hainele, pentru că riști să nu se usuce până seara și ai un singur hanorac. Mi-au lipsit familia, munca mea, prietenii”, a mai mărturisit ea, pentru sursa citată anterior.

Otilia Bilionera a părăsit competiția Survivor România 2022 în urmă cu o lună, atunci când a fost eliminată. Sexy cântăreața recunoaște că experiența nu a fost deloc una ușoară, dar provocările pe care le-a întâlnit peste Ocean i-au schimbat viața.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.