Entertainment

Picioarele story au nevoie de îngrijire? Pregătește-le pentru sezonul cald cu ajutorul acestor mici trucuriÎn basic, femeile se ocupă cu conștiinciozitate de aspectul lor, au grijă de ten, de păr, cât și de vestimentație, însă uneori nu acordă suficientă atenție pedichiurii și tălpilor, mai ales în timpul iernii. Asemenea tenului, picioarele noastre au nevoie constantă de îngrijire, hidratare și exfoliere indiferent de anotimp, iar în acest articol vei afla cele mai eficiente trucuri pentru tălpi high quality și o pedichiură perfectă.

Află cum să-ți menții picioarele frumoase și sănătoase pentru a-ți scoate încălțămintea de vară la înaintare

  • Oțetul – bun nu doar la gătit

Probabil ai auzit de renumit leac băbesc pentru febră: șosetele în oțet. Ei bine, află că acest ingredient cu miros înțepător are a number of beneficii pentru sănătatea picioarelor noastre. Este dovedit faptul că oțetul are proprietăți antifungice și este totodată și un bun dezinfectant, îndepărtând mirosurile neplăcute. Dacă unghiile story sunt îngălbenite, înmoaie-ți picioarele circa 10 minute în oțet în fiecare zi timp de cel puțin 2-3 săptămâni pentru rezultate vizibile. Dacă vrei să eviți reapariția ciupercii piciorului, ține cont de igiena unghiilor, taie-le scurt și folosește întotdeauna sandale în dușurile publice. Oțetul poate fi folosit de asemenea și în tratarea bătăturilor și a negilor, fiind un exfoliant delicat.

  • Nu-ți împărți ustensilele

Este seara fetelor iar tu împreună cu prietenele story plănuiți o sesiune completă de spa: măști de față, coafuri și, bineînțeles, unghii fabuloase. Oricât ar fi de ele de curate, nu este recomandat să îți împarți pila, unghiera sau alte astfel de ustensile. Acestea pot găzdui various ciuperci, viruși și bacterii, cum ar fi hepatita C. Ai grijă atât de tine, cât și de prietenele story și folosiți instrumente de pedichiură și manichiură separate.

  • Alege pantofi calitativi și fără toc

Încălțarea pantofilor cu toc timp îndelungat poate duce la afecțiuni precum scurtarea tendonului lui  Ahile sau deformația Haglund. În plus, o pereche de pantofi incomozi, înguști și din materiale de proastă calitate pot avea ca rezultat apariția monturilor și a bătăturilor. Nici unghiile story nu vor fi prea încântate de „toctura” constantă. Optează pentru încălțările confortabile cu talpă joasă și confecționate din piele (ecologică sau naturală) sau din materiale textile de calitate. Dacă ai nevoie de inspirație, ai la dispoziție o gamă largă de sandale de damă particular concepute pentru confortul tău pe site-ul Reverse.ro, perfecte pentru fiecare zi. 

  • Nu-ți ascunde unghiile decolorate cu ojă

Acordă unghiilor o pauză și evită folosirea ojei pe timp îndelungat, oricât ar fi ele de inestetice. Deși unghiile noastre par solide, nu sunt nici pe departe impermeabile. Profită de anotimpul friguros și păstrează-ți unghiile naturale, așteptând ca la vară să își recapete strălucirea și aspectul sănătos.

  • Hidratarea zilnică e sfântă

Iată o rutină de îngrijire simplă pe care o poți pune în aplicare ușor și fast. Spală-ți picioarele cu apă caldă preț de un minut sau două (pentru a evita deshidratarea lor) și aplică o loțiune sau o cremă hidratantă. Evită însă utilizarea unor astfel de creme între degetele de la picioare, deoarece zona respectivă trebuie să rămână mai uscată pentru a preveni apariția infecțiilor.

Vara se apropie cu pași repezi, iar tu trebuie să pășești la fel de încrezătoare. Urmează sfaturile și trucurile de mai sus pentru a-ți menține picioarele frumoase și sănătoase, însă apelează întotdeauna la sfatul unui medic specialist dacă problemele persistă.

Sursa foto: Pexels.com


PE ACELAȘI SUBIECT 


 

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.