Sports

Povestea de dragoste dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-a sfârșit! Ce decizie au luat ambii după despărțire

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Povestea de dragoste dintre cei doi se pare că a luat sfârșit, chiar dacă din exterior nu se întrevedeau astfel de premise.

Galerie Foto

Povestea de dragoste dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-a sfârșit! Ce decizie au luat ambii după despărțire

Potrivit surselor digisport.ro cei doi au decis să pună capăt relației care dura de câteva luni.. Firi extrem de active pe soacial media, acolo unde nu de puține ori au arătat că formează un cuplu, atât Miki, cât și Marco au decis să-și șteargă fotografiile în care apăreau împreună. Aceasta a fost prima decizie pe care au luat-o după despărțire.

Buzărnescu și Dulca au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună. După ce de Crăciun s-au distrat în Maldive, cei doi au făcut scuba diving și s-au bucurat de soarele de pe arhipelagul din Oceanul Indian, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au revenit mai aproape de România, pentru a petrece Revelionul.

Dacă în Maldive a fost vorba despre o escapadă romantică în doi, ”Miki” și Marco au ales să pășească în Noul An în stațiunea de schi Bukovel, din Ucraina, alături de familia fotbalistului de la Chindia Târgoviște. De altfel, Cristi Dulca a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei fiului său.

Galerie Foto

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, spunra Cristi Dulca în 2021, pentru playsport.ro.

Mihaela Buzărnescu este cu 11 ani mai mare decât Marco Dulca, diferență care se poate să fii reprezentat un impediment în calea iubirii dintre ei. Cristi Dulca le-a luat apărarea celor doi, anul trecut, când a fost întrebat fix despre acest aspect. Antrenorul a răspuns atunci: “Ce vârstă are dragostea?.”

Etichete: mihaela buzărnescu , cristi dulca , marco dulca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.