Sports

Prima colosală pe care o vor primi Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Biletul pentru accederea în sferturile de finală ale Europa League, într-un duel cu FC Barcelona, poate oferi o primă excelentă fotbaliștilor de la Galatasaray.

Barçelona și Galatasaray au remizat, 0-0, în prima manșă disputată pe Camp Nou în urmă cu o săptămână, iar trecerea în turul umrător se va juca în această seară de la ora 19.45.

De reținut că valoarea dublă a golurilor în deplasare a fost deja eliminată, așa că un egal cu goluri nu ar favoriza formația catalană.

Prima colosală pe care o vor primi Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, dacă vor elimina FC Barcelona din Europa League! În România nu ar fi primit atât nici dacă ar fi câștigat titlul de campioni

Bașkanii Cim Bom sunt conștienți de asta și, dacă avansarea în sferturile de finală Europa League prin eliminarea unei echipe de top precum FC Barcelona, ​​nu reprezintă un stimulent suficient, Burak Elmas a adăugat o primă pentru vestiarul turc.

În cazul în care Galatasaray va celebra victoria în această seară, jucătorii vor primi un bonus-surpriză în valoare de 650.000 de euro, care va fi împărțit între toți jucătorii. Cu alte cuvinte, banii pe care i-ar primi fiecare fotbalist ar fi undeva la 25.000 de euro.

FC Barcelona a fost ţinută în şah de Galatasaray Istanbul, 0-0, joia trecută, pe stadionul Camp Nou, în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Catalanii au dominat jocul categoric, dar nu au reuşit să înscrie în faţa unei echipe la care Alexandru Cicâldău a intrat în minutul 79. Olimpiu Moruţan a rămas pe banca de rezerve la Galata.

Stadionul Camp Nou își va schimba numele

Spotify şi FC Barcelona au semnat un contract de sponsorizare de mai multe sute de milioane de dolari, în urma căruia, printre altele, bradul companiei suedeze va face parte din numele stadionului.

Camp Nou, legendarul stadion al clubului FC Barcelona, se va numi Spotify Camp Nou, în urma unui contract de sponsorizare tocmai semnat de cele două părţi.

Înţelegerea mai trebuie aprobată şi de adunarea extraordinară a membrilor delegaţi ai clubului, ce va avea loc pe 3 aprilie, însă, aceasta este considerată doar o formalitate.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai multSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.