Business

Programul de mentorat a lui Cristian Dascalu



Un articol despre Libertate.init(), programare, freelancing, mentorat și cum să scapi de programul standard de la 09:00 – 17:00.

Posibilitatea unui loc de muncă remote, liber de program, șefi, echipă și diverse protocoale stabilite de CEO-ul companie, se înfiripă cât mai des în nevoia societății. Cu toții suntem sătui până peste cap de toate compromisurile și obligațiile din fișa postului, cât și de necesarul de opt ore, chiar și atunci când nu e necesar.

Datorită pandemiei, ideea de remote și freelancing a devenit super cunoscută, chiar și la noi în țară, iar asta a atras după sine o deschidere considerabilă în cadrul tineriilor care își doresc o carieră de succes și sunt pregătiți pentru responsabilitatea unui job remote. Spun responsabilitate, fiindcă odată cu libertatea programului, scapi și de managerul de proiect, cel care îți dădea mail-uri din zece în zece minute pentru a te face să lucrezi sub presiune și deadline. De asemenea scapi și de trezitul la ora șapte dimineața, dar dacă vei fii freelancer și vei avea nevoie să lucrezi pentru un client din State, care e cu vreo doișpe ore pe alt fus orar, te vei trezi probabil la trei dimineața…

Aceste situații sunt prezente în viața unui freelancer și e musai să ținem cont de ele, înainte de a ne avânta înspre un job remote.

Cristian Dascălu – mentor Libertate.init()

Înainte de a face pasul spre o schimbare majoră, e nevoie să tatonezi piața, testându-ți limitele, preconcepțiile și stilul de viața. Viața de freelancer este un hobby doar pentru o anumită categorie de oameni, iar pentru cealaltă este un „mixed feelings” care duce la o carieră anevoioasă, stări ciudate și incompatibilitate.

Pentru a a evita această situație, Cristian Dascălu, mentor Libertate.init(), programator, vlogger și tânăr de super mare succes, ajută programatorii să devină freelanceri de succes. Sistemul lui este bazat pe un cumul de ani de experiență și informații extrem de folositoare pentru cei ce își doresc să facă acest pas.

Libertate.init(), este un program de mentorat ce facilitează, susține, îndrumă și educă programatorii cu experienţă de minim trei ani, pentru a devenii freelanceri de succes și pentru a se bucura de câștiguri lunare de 10 000 euro.

Vis sau realitate?

Realitatea este bazată pe puterea fiecăruia de muncă, pe motivația din spatele obiectivului cât și pe statornicia și ambiția personală. Programul de mentorat a lui Cristi durează în jur de 12 săptămâni și implică dezvoltarea skill-urilor sociale, de comunicare, negociere, vânzare cât și skill-urile profesionale, dar mai mult decât atât oferă resurse, instrumente și blueprint-uri pentru a avea clienți constant, pentru a recunoaşte o ofertă bună, cât și pentru o autoevaluare clară și onestă.

Eu zic că sigur se poate, dar sigur depinde și de tine să vezi cum îi și dacă ești sau nu pregătit spre o carieră în lumea freelancing-ului. Organizarea și motivația zilnică țin numai de tine, iar de restul se ocupă băieții de la Libertate.init().

Programează un call și vezi cum e pentru tine!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.