Entertainment

Putin plănuiește o nouă lovitură în Ucraina. Este vizat unul dintre cele mai mari orașe: “Ar putea fi anunțat chiar mâine”In articol:


Oficialii ucraineni susțin că Vladimir Putin ar plănui o nouă lovitură în Ucraina, în următoarele zile. Potrivit The Guardian, mai multe surse din Kiev ar fi aflat că liderul rus se gândește să organizeze un referendum în Mariupol, pentru ca orașul să poată fi alipit Rusiei.

Citeste si: Moscova acuză NATO că a început un război hibrid împotriva Rusiei! Amenințarea venită de la Kremlin: “Toată lumea, fără excepție, va simți consecințele”

“Avem informații că autoritățile ruse pregătesc un referendum”

Petro Andriuşcenko, consilier al primarului din Mariupol, a declarat că există informații potrivit cărora rușii se pregătesc să organizeze un referendum în orașul devastat de armata lui Putin. Scopul principal ar fi, potrivit oficialului ucrainean, acela de a alipi orașul la Federația Rusă: “Avem informații că
autoritățile ruse pregătesc un referendum și ar putea fi anunțat chiar mâine (duminică- n.r.), dar nu știm încă dacă se va întâmpla. Vedem, însă, că are loc o integrare a Mariupolului în sistemul rusesc- sistemul de educație, sistemul bancar.”
, a transmis Petro Andriuşcenko, în cursul zilei de sâmbătă.

Citeste si: Superba vedetă de la noi a născut în mare secret un băiețel! Artista a ținut secretă toată sarcina- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Vladimir Putin

[Sursa foto: Captură video]

Osetia de Sud a decis organizarea unui referendum, pentru aderarea la Federația Rusă

Informațiile referitoare la alipirea Mariupolului vin la scurt timp după ce Osetia de Sud, o republică autoproclamată în urma invaziei ruse în Georgia în 2008, a anunțat că va organiza un referendum privind aderarea la Federația Rusă.

Citeste si: Sfârșitul războiului se apropie! Anunțul făcut de șeful Serviciilor Secrete din Ucraina: “Știm totul despre inamicul nostru”

Președintele interimar al regiunii separatiste, Anatoli Bibilov, a semnat un decret prin intermediul căruia exprimă dorința Osetia de Sud de a se alătura Rusiei: “Am făcut pasul final, mergem acasă, mergem în Rusia.”, a declarat Bibilov, potrivit agenției de presă Tass, citată de news.ro.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.