Politics

Rareș Bogdan: Florin Cîțu va fi prezent la Kiev foarte probabil / România înțelege precise jocul geopolitic și reprezintă o insulă de stabilitate într-o regiune în plină furtună (VIDEO)Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, spune că foarte probabil și președintele Senatului, liberalul Florin Cîțu, va călători la Kiev. Într-o intervenție la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru, miercuri dimineață, eurodeputatul s-a arătat de părere că prezența oficialilor români în țara invadată de Federația Rusă arată poporului ucrainean și autorităților de acolo că România nu i-a abandonat din punct de vedere umanitar și politic.

Rareș Bogdan (PNL), pe B1 TV: România, o insulă de stabilitate într-o regiune în plină furtună

Prim-vicepreședintele PNL a comentat, pe B1 TV, vizita efectuată marți la Kiev de premierul Nicolae Ciucă, președinte al liberalilor, și de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lider al social-democraților.

„Am văzut comentarii cu privire la lipsa președintelui Senatului. Președintele Senatului avea anunțată o vizită astăzi, pe 27, 28, dânsul va fi prezent la Kiev foarte probabil. Am înțeles că biroul de presă al domniei sale a anunțat, a stat de vorbă ieri cu presa care este acreditată la Senatul României”, a afimat Rareș Bogdan.

Nimic nu se schimbă, a continuat eurodeputatul.

„Cu cât mai mulți oficiali români sunt prezenți la Kiev în aceste săptămâni, în aceste zile, e un semnal necessary pentru poporul ucrainean, pentru autoritățile de acolo, că România nu i-a abandonat nici din punct de vedere umanitar, nu i-a abandonat nici din punct de vedere politic și înțelege precise jocul geopolitic, geostrategic complicat din acest second din regiune, unde România reprezintă un pilon de stabilitate, o insulă de stabilitate într-o regiune în plină furtună”, a mai spus liderul delegației române din PPE.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.