Sports

Reacția lui Cristi Balaj după FC Voluntari

  • Liga 2: HermannstadtSteaua, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR ClujUniversitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Bucureștenii o pot vedea pe rivala CFR Cluj cum se încoronează campionă, asta dacă ardelenii înving în partida cu Universitatea Craiova de astăzi.

Cristi Balaj, surprins de egalul FCSB-ului cu FC Voluntari

Președintele celor de la CFR Cluj a reacționat și el după egalul FCSB-ului cu FC Voluntari, rezultat care ar putea însemna că ardelenii devin campioni cu o etapă înainte de final.

“Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați. Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a spus Cristi Balaj la Primasport.

VIDEO REZUMAT FC Voluntari – FSCB 2-2

Gigi Becali e convins că Universitatea Craiova o va încurca pe CFR Cluj

Gigi Becali se bazează pe divinitate, care ar ”corecta” nedreptatea trăită de FCSB, aluzie la primele pe care, potrivit omului de afaceri, cei de la FC Voluntari le-au avut de la Primărie și de la CFR Cluj.

Vreau să piardă CFR-ul mâine, să luăm campionatul și să piardă Voluntariul Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum să ia Cupa, nu-i lasă Dumnezeu.

100% o încurcă pe CFR, la ce mizerie mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu se poate să mă lase Domnul așa”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali: ”Am câștigat cu 2-1”

Gigi Becali a transmis, de asemenea, că FCSB e ”câștigătoarea morală” a meciului cu FC Voluntari, pentru că golul egalizator al ilfovenilor a fost marcat din ofsaid.

Am câștigat cu 2-1, îi felicit pe jucători, noi am marcat 2-1. Nu e normal să fac referire la golul din ofsaid? Dacă e ofsaid, nu-i 2-1? Eu cred că va face Dumnezeu dreptate mâine. Vedem mâine dacă face dreptate.

Ei n-au ajuns la poartă și au dat două goluri, ce să mai vorbim fotbalistic? Aia n-a fost ocazie, păi așa la câte ocazii am avut noi…”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , titlu , play off , cristi balaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.