Sports

Reacția primarului din Voluntari, după acuzațiile Gigi Becali de la finalul meciului FC Voluntari – FCSB: ”O mare tâmpenie!”

  • Liga 2: HermannstadtSteaua, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR ClujUniversitatea Craiova, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Gigi Becali este convins că jucătorii de la FC Voluntari au fost motivați să îi pună bețe în roate FCSB-ului prin prime primite din partea Primăriei Voluntari și din partea celor de la CFR Cluj, contracandidata la titlu.

Reacția primarului din Voluntari, după acuzațiile lui Gigi Becali de la finalul meciului FC Voluntari – FCSB: ”O mare tâmpenie!”

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a ascultat intervenția telefonică a nașului  său, Gigi Becali, prin care patronul de la FCSB i-a acuzat pe ilfoveni că au primit primă de 1500 de euro din partea primăriei și 3000 de euro din partea celor de la CFR Cluj.

Edilul a negat vehement spusele patronului de la FCSB și dorește ca autoritățile să se implice în rezolvarea acestei situații.

Pandele a explicat de ce Primăria Voluntari nu poate oferi prime clubului FC Voluntari și a ținut să precizeze faptul că a fost extrem de dezamăgit de spusele nașului său, Gigi Becali.

Sunt plecat din țară. Sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de către un coleg care mi-a ținut telefonul și am ascultat ce a spus Gigi Becali și nașul lui Florentin Pandele. Voi discuta din poziția de primar și din poziția de fin al lui Gigi Becali.

Rog instituțiile statului abilitate, începând din dimineața asta, să înceapă o anchetă dacă ceea ce a spus patronul de la FCSB e adevărat. Dacă întradevăr au fost promiși 1500 de euro, dublați de 3000 de euro din alte surse, cei care au făcut lucrul acesta să plătească. Nu am o asemenea informație. Știu că suntem cu salariile la zi. Facem eforturi foarte mari și suntem foarte atenți cu banii care se cheltuie la echipă.

Dacă e adevărat, eu rog instituțiile statului să înceapă de urgență o anchetă în acest sens. Nu are treabă primăria. FC Voluntari e o societate comercială cum e și FCSB. Sunt bugete individuale. Primăria Voluntari are 16 societăți. Echipa are un buget pe care și-l administrează. În consecință are independență față de primărie. Este sută la sută o societate individuală. Nu avem cum să dăm prime.

S-au dat bani numai de la direcții ale primăriei prin parteneriate. Se dau bani pentru îngrijirea terenului, pentru deplasări, nu se dau bani pentru salarii. Salariile se plătesc din banii din televiziune sau din alte resurse. Nu poate spune primăria Voluntari ca se dă o primă pentru că bate pe X sau Y. E o mare tâmpenie ce se spune.

Cea mai mare avere pe care o las celor cinci băieți este onoarea. Sunt primar de 22 de ani. Nu mai am nevoie de campanie. Onoarea e cea mai mare avere. Eu îmi respect rudele. Când nașul meu, Gigi Becali, a primit condamnare și a mers la pușcărie, eram lângă Hagi și plângeam amândoi. Nu pentru spectacol, ci din suflet. M-a durut ce a spus, că a ascultat pe nu știu cine care îi spunea să nu aibă încredere. Vom discuta între patru ochi.

Dacă jucam în Giulești se spunea că le facem jocul celor de la CFR Cluj. Dacă am jucat pe Arena Națională, s-a spus că i-am făcut jocul lui Gigi Becali. Cum pot fi eu acuzat? Era un articol că m-am înțeles cu nu știu ce om politic să fac jocul lui CFR Cluj. Cum e posibil să fiu acuzat de nașul meu spunând că de la primărie s-au dat 1500 de euro și 3000 de euro s-au dat de la Cluj? Tu ca naș spui așa ceva despre mine?”, a declarat Florentin Pandele, primarul din Voluntari, la emisiunea Fotbal Club.

Gigi Becali e convins că Universitatea Craiova o va încurca pe CFR Cluj

Gigi Becali se bazează pe divinitate, care ar ”corecta” nedreptatea trăită de FCSB, aluzie la primele pe care, potrivit omului de afaceri, cei de la FC Voluntari le-au avut de la Primărie și de la CFR Cluj.

Vreau să piardă CFR-ul mâine, să luăm campionatul și să piardă Voluntariul Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum să ia Cupa, nu-i lasă Dumnezeu.

100% o încurcă pe CFR, la ce mizerie mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu se poate să mă lase Domnul așa”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , prime , fc voluntari , fcsb , florentin pandele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.