Sports

România U19 – Slovacia U19, LIVE TEXT, ora 18:30. Partida care poate deschide drumul către CM U20 din Indonezia

  • Tenis: Simona HalepBianca Andreescu, vineri, 15:30, Digi Sport 2

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, Digi Sport 1

Meciul nu mai are o miză anume pentru competiția actuală, însă poate fi primul pas către calificarea la Cupa Mondială U20 din Indonezia, care va avea loc anul viitor.

România U19 – Slovacia U19, LIVE TEXT, ora 18:30, la EURO 2022

Ambele formații au fost învinse în primele două confruntări ale grupei, în fața Italiei și Franței, așa că nu mai există șanse de calificare în faza superioară a competiției.

România a pierdut ambele partide cu același scor 1-2, în timp ce Slovacia a cedat în fața Italiei, scor 0-1, și a fost surclasată de Franța, scor 0-5.

Așadar, România are o șansă importantă de a se califica la Cupa Mondială U20 din Indonezia 2023. Până acolo, mai are doi pași de realizat. Primul, să nu piardă contra Slovaciei, adică să termine Grupa A pe locul 3.

Apoi, va disputa o partidă de baraj contra locului 3 din Grupa B. În această grupă, lupta rămâne deschisă: Israel – 4 puncte, Serbia – 1 punct, Austria – 0 puncte. Oricare dintre aceste trei formații poate încheia grupa pe locul 3, în funcție de rezultatele din ultima etapă

  • Israel – Anglia, sâmbătă, 25 iunie, ora 21:00
  • Serbia – Austria, sâmbătă, 25 iunie, ora 21:00

Vreau să câștigăm neapărat. Un egal nu mi se pare ok. Vreau să câștigăm. Bine că nu o să jucăm cu Anglia sau Serbia, care sunt, după mine, cele mai bune, dar oricum o să fie greu în play-off. Calificarea ar fi ceva extraordinar, am fi văzuți de toată lumea și cred că ar fi foarte frumos”, a declarat Andrei Coubiș pentru FRF TV.

Etichete: campionatul european , romania u19 , campionatul mondial u20 , live text digisport , slovacia u19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.