Sports

Se implică Florentin Pandele să facă schimbări la Voluntari?

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a intervenit după remiza cu FCSB și a dezvăluit că s-a interesat în privința anumitor aspecte la echipa pe care o susține.

Partida dintre FC Voluntari și FCSB s-a disputat sâmbătă seara, pe Arena Națională, în cadrul etapei a noua din play-off-ul Ligii 1, penultima din acest sezon, iar cele două formații au remizat, scor 2-2, după golurile marcate de către Andrei Cordea, în minutul 44, și Florin Tănase, în minutul 72, respectiv Adam Nemec, în minutul 45+2, și Cristi Costin, în minutul 88.

Având în vedere faptul că Ion Gheorghe, mijlocașul central în vârstă de 22 de ani, a ajuns la final de contract cu FC Voluntari și nu își va mai prelungi înțelegerea cu ilfovenii, Florentin Pandele a fost întrebat despre George Merloi, tânărul căruia nu i se dă la fel de mult credit.

Se implică Florentin Pandele să facă schimbări la Voluntari? Exemplul uluitor pe care l-a dat primarul

În meciul cu FCSB, George Merloi a intrat în minutul 72, în locul lui Droppa, în timp ce Ion Gheorghe a fost integralist.

Florentin Pandele a dezvăluit că s-a interesat despre situația celor doi jucători și a confirmat că Ion Gheorghe a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă pe care FC Voluntari o va întâlni în finala Cupei României.

„Sunt cel mai păcătos om din România, dacă bunul Dumnezeu decide să câștigăm, așa o să se întâmple. Am un mare defect, gândesc cu voce tare.

Avem acum un antrenor foarte cerebral, cu capul pe umeri. Mie îmi place de Merloi de la Voluntari. Am înțeles că Ion Gheorghe a semnat cu Sepsi și am întrebat un colaborator de ce nu joacă Merloi. Acesta mi-a răspuns: «Domnule primar, nu îmi pot permite să îl întreb pe Ciobi, pentru că el va spune că se pune presiune pe el».

Orice am fi făcut noi, dacă băgam echipa a cincea, se spunea că a vorbit finul cu nașul”, a spus Florentin Pandele, la Digi Sport.

Student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și tânăr de perspectivă în domeniu, și-a început cariera în anul 2021, fiind primit cu brațele deschise în cadrul familiei ProSport. Este pasionat în special de fotbal, handbal și tenis. citește mai multSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.