Sports

Sebastian Vettel, testat pozitiv cu Covid-19

Articol de GSP – Publicat joi, 17 martie 2022, 13:10 / Actualizat joi, 17 martie 2022 13:11

Sebastian Vettel (34 de ani), pilotul celor de la Aston Martin, nu va participa în prima cursă a noului sezon de Formula 1. Cvadruplul campion mondial a fot testat pozitiv cu Covid-19.

Formula 1 debutează în acest an cu Marele Premiu din Bahrain, care va avea loc duminică, 20 martie.

Vettel, testat pozitiv cu Covid-19

„Sebastian Vettel a fost testat pozitiv cu Covid-19 și nu va participa la Marele Premiu al Bahrain-ului din 2022. În locul său, la volanul AMR22 va fi pilotul de rezervă, Nico Hulkenberg”, a anunțat Aston Martin pe Twitter.

Acest anunț a venit cu doar 24 de ore înaintea antrenamentelor pentru debutul noului sezon din Formula 1. Hulkenberg va fi la a patra apariție pentru echipa Aston Martin, după ce a fost recrutat anterior atunci când piloții echipei au fost bolnavi.

Vettel este al nouălea pilot de Formula 1 care a fost testat pozitiv, iar anunțul îmbolnăvirii sale vine la doar o săptămână după ce Daniel Ricciardo, de la McLaren, a fost nevoit să lipsească de la testul din pre-sezon, fiind infectat cu Covid.

Vettel ar putea rata și cursa din Arabia Saudită

Regulamentele din Bahrain susțin că, în mod normal, cei testați pozitiv se confruntă cu o perioadă de carantină de șapte zile, ceea ce ar pune sub semnul întrebării participarea lui Vettel la Marele Premiu al Arabiei Saudite, din weekend-ul viitor.

Formula 1 și-a relaxat protocoalele Covid pentru acest sezon. Regimul strict de testare PCR a fost redus, iar testele sunt doar recomandate, nu obligatorii. 

Citește și:

Piloții din Formula 1, pregătiți pentru startul noului sezon » Cum se relaxează înaintea cursei din Bahrain

„Ridicol de rapizi” » Cu un monopost impunător și Max Verstappen pe val, Red Bull vânează supremația în Formula 1


Playtech: Motivul pentru care Vladimir Putin NU poate fi ASASINAT de nimeni. Ce au în dotare gărzile de corp ale „Țarului de la Kremlin”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.