Entertainment

Secretele lui Zarug de la Asia Express! Mama concurentului e o celebră femeie de afaceri iar fratele lui a lucrat la Guvern! EXCLUSIVIn articol:


Mihai Dan Zarug este un personaj pitoresc în show-ul Asia Express, care a devenit cunoscut publicului dintr-o emisiune culinară la care a participat cu ceva vreme în urmă.

Zarug este absolvent de Drept însă a fost atras de lumea designului vestimentar. În urmă cu câțiva ani, el period creatorul preferat al Innei și primea titlul de ”Best Young Designer” la Gala Elle Style.

Mama lui Zarug conduce de 28 ani cea mai mare fabrică de confecții din Botoșani

Puțină lume știe însă că pasiunea pentru haine a moștenit-o de la mama lui.
Ana Manuela Zarug este una dintre cele mai importante antreprenoare din Botoșani, ea fiind managerul unei fabrici de confecții cu peste 500 de angajați. Anul trecut, mama lui Papu (așa cum îl alintă prietenii) povestea că Serconf SA, compania pe care o conduce, lucrează exclusiv pentru Germania, așa că situația societății nu fusese afectată de pandemie.

Manuela, mama lui Zarug de la Asia Express

[Sursa foto: sursa: Botosăneanul]

Ana Manuela Zarug este unul din cei mai longevivi manageri din România, ea preluând compania în 1993.

Femeia a avut perioade în care a avut în subordine chiar și 5.000 de persoane, cu toate că period foarte tânără la acea vreme, doar 33 de ani. Mama lui Zarug a cochetat și cu politica, ea făcând parte din PD-L și din PSD.

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, period varză..- bzi.ro

Citeste si: Cine este Zarug de la Asia Express 2021. Concurentul face echipă cu Lorelei Bratu: „Nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express”

”Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om. She’s my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de energy dressing with a female twist and lovely footwear”, povestea Mihai Dan

Zarug într-un editorial din Haarper’s Bazaar.

Fratele și tatăl lui Papu de la Asia Express au ocupat funcții publice

Ioan Alexandru, fratele lui Mihai Dan Zarug, a lucrat la Guvern

Și ceilalți membri ai familiei lui Papu sunt cunoscuți în Botoșani și nu numai. Tatăl concurentului de la Asia Express este Alexandru Zarug, fost comisar șef la Comisariatul Județan pentru Protecția Consumatorului.

Citeste si: Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express 2021. „M-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii”

De asemenea, fratele mai mare, Ioan Zarug, de profesie medic veterniar, a fost până în aprilie vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), o poziție cu rang de subsecretar de stat. El fusese sprijinit de ALDE pentru această funcție însă și-a pierdut susținerea politică după ce formațiunea lui Tăriceanu a ratat intrarea în Parlamentul României, la ultimele alegeri.  Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.