Business

Sectorul 2 va elimina emisiile de carbon până în 2030


Sectorul 2 va deveni neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030, după ce autoritatea locală a fost selectată în Misiunea “100 de oraşe inteligente şi neutre climatic până în 2030”, iniţiativă a Comisiei Europene demarată în cadrul Programului Orizont Europa.

Alături de autoritatea locală din Sectorul 2 au fost selectate şi primăriile Cluj-Napoca, respectiv Suceava.

Sursa Foto: Radu Mihaiu/ Facebook

“Vom avea un sector verde, vom respira un aer mai curat şi mai puţin poluat. În asta se traduce vestea pe care am primit-o astăzi de la Comisia Europeană, prin care Sectorul 2 se angajează pe termen lung să facă investiţii durabile pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Primii paşi către această tranziţie verde i-am făcut deja. Primăria Sectorului 2 are, anul acesta, cea mai mare sumă investită în reabilitare termică din Bucureşti”, a declarat primarul Radu Mihaiu, pe Facebook.

Misiunea are alocate 360 milioane de euro pentru a facilita schimbul de expriență între orașele selectate și să le promoveze ca centre de experimentare și inovare care vor inspira toate orașele europene în demersul de a deveni neutre climatic până în 2030.


Retail jobs

Sursa foto: Radu Mihaiu/ Facebook

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de enterprise fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing on-line.
Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de enterprise, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.
În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă – on-line și offline – pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.


Te-ar putea interesa și:

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.