Entertainment

Serata cu arii si lieduri la Muzeul National al Banatului din


TIMISOARA. Iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati joi in Bastionul Theresia sa asculte partituri de Puccini, Strauss sau Enescu.

CITESTE SI: Timisul se prezinta pe Broadway, la New York. Promovare la cel mai mare pageant al romanilor din America. Foto 

Serata de arii si lieduri are loc joi, de la ora 19:00, in mansarda B 1 si este organizata impreuna cu solisti ai Operei Nationale Romane din Timisoara.

Ii vor incanta cu muzica lor pe participanti Lacrimioara Cristescu, Crina Vezentan – Ciucurita, Cosmin Ifrim, Alexandru Moisiuc, Mircea Dan Petcu, iar la pian va fi Angela Balici.

Artistii vor interpreta piese compuse de Giuseppe Verdi, Robert Schumann, Giacomo Puccini, Richard Strauss, George Enescu, Pietro Mascagni, Piotr Ilici Ceaikovski sau Richard Wagner.

Moderatorul evenimentului este Cristian Rudic, managerul Operei Nationale Romane din Timisoara.

Va reamintim, la Muzeul National al Banatului poate fi vizitata si o expozitie dedicata Operei Nationale Romane, care a implinit in acest an 76 de ani de existenta.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii on-line doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu hyperlink activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.