Entertainment

Simona Halep, la un pas de a se retrage din tenis. Accidentarea gravă din 2021 a demoralizat-o pe sportivă  • Simona Halep a vrut să se retragă din tenis la 30 de ani
  • Declarațiile sportivei despre momentele dificile din 2021

Anul 2021 a venit cu cele mai fumoase momente, dar și cu cele mai mari cumpene pentru Simona Halep. În toamnă, jucătoarea de tenis s-a căsătorit cu Toni Iuruc și a marcat un nou început, dar în lunile anterioare marelui eveniment luase în calcul retragerea din tenis.

De ce s-a gândit Simona Halep la retargerea din tenis

Într-un interviu pentru tennismajors.com, Halep a mărturisit că a fost la un pas de a se retrage din activitate în 2021, după accidentarea din cauza căreia a lipsit de pe teren aproape patru luni.

Dezvăluirea a fost făcută când sportiva a menționat că a avut în gând retragerea la 30 de ani, ea împlinind această vârstă în toamna anului trecut. Totuși, și-a schimbat decizia după vizita sa la Academia Patrick Mouratoglou şi angajarea francezului ca antrenor.

Am crezut la 30 de ani că termin şi am fost aproape de asta în acest an. De fapt şi anul trecut, după accidentare. La începutul anului 2022 eram un pic mai bine, dar încă nu eram prea încrezătoare, aşa că m-am gândit că ar putea fi ultima perioadă în care pot juca tenis. Însă apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, motivaţia a revenit. Văzându-i pe copii aici făcând tot ce este posibil ca să fie în high, mi-am revenit. Aveam nevoie de asta, să văd asta la alţi oameni, la copii”, a declarat Simona Halep.

Accidentarea de acum un an a avut un affect puternic nu numai asupra fizicului, ci i-a afectat și încrederea de sine.

„Nu credeam că voi reveni la acelaşi nivel după accidentare, pentru că lipsiseam patru luni. Am avut mari probleme anul trecut. În plus, m-am gândit că 30 de ani este o vârstă bună pentru retragere. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunţ”, a adăugat jucătoarea de tenis.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.