Politics

Știrile zilei – 21 iunie 2022 ⋆ zoso blog


@hash

Ai dreptate, din păcate cam asta se-ntâmplă cu USR, dar ce e ironic, e că fix aici e problema unui partid care nu are ca doctrină furatul. Apar dezbaterile reale, scandaluri între ei, orgolii, adică politică…

Între timp, ditamai PNL și PSD au făcut pace și își aliniază mereu soldățeii ordonat și nimeni nu iese din linie. De ce? Pentru că singura lor problemă reală e să ajungă la buget și la împărțitul de funcții. Practic n-au de ce să se certe, pentru că sunt organizați ca un clan mafiot. Ați văzut voi în clanurile de mafioți certuri în interior? Singura dată când apar conflicte interne e când se bat pentru putere la vârf, în rest fiecare își știe locul și așteaptă cuminte porția lui de fonduri.

USR-iștii se comportă ca niște adolescenți pentru că asta sunt dpdv politic, în România, abia în anul 2022 începem să avem cât de cât politicieni care nu au ca singur scop în viață cuplarea la buget ca niște lipitori.

Când oamenii trăiesc din altceva, au vieți în afara sistemului, următoarea problemă e maturizarea și învățarea a cum se face politică, cum se fac compromisuri, cum stabilești niște obiective politice clare, cum te ții de ele, șamd. Din păcate USR dovedește că e încă imatur și incapabil de a se comporta ca un partid politic matur.

Mare motiv e și faptul că nu are cum să fie asta așa repede. Se putea dacă erau 2-3 lideri excepționali, dar în general am observat e plin de oameni relativ pregătiți și cu intenții bune. Dar astea nu sunt calități cu care să faci politică, sunt calități cu care faci exceluri în corporații.

141Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.