Sports

Tavi Popescu e criticat de Gabi Balint. Pe ce submit trebuie să joace la FCSB

Octavian Popescu e privit ca noul star al fotbalului românesc, dar jucătorul FCSB nu i-a impresionat pe toți specialiștii din fotbal. Gabi Balint consideră că fotbalistul care a debutat și la echipa națională a României, sub comanda lui Edi Iordănescu, trebuie să-și îmbunătățească tehnica.

Balint consideră că Valentin Gheorghe, 25 de ani, ar putea fi o soluție în flancul stâng al ofensivei echipei antrenate de Toni Petrea.

Gigi Becali ar trebui să-i vândă pe Florin Tănase și Florinel Coman pentru ca Octavian Popescu să aibă libertate totală în joc.

Gabi Balint îi face echipa lui Gigi Becali: îl critică pe Tavi Popescu, explică pe ce submit trebuie folosit și cere titular un fotbalist mult subevaluat de la FCSB! „Poate fi de același nivel”

La derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, Tavi Popescu a fost urmărit de scouteri ai unor cluburi din Portugalia.

În acest meci, Toni Petrea a improvizat și l-a folosit pe Tavi Popescu în banda dreaptă pentru ca Florinel Coman să evolueze în flancul stâng al FCSB.

„Octavian Popescu e un jucător foarte talentat, dar e departe de ceea ce înseamnă un jucător pe care să te poți baza într-o echipă. Are nevoie de experiență, de multe lucruri. El, în afară de expertise, până în momentul ăsta, nu ne-a arătat nimic.

Că driblează, că dă mingea printre picioare de două-trei ori, ăsta nu e fotbal! Bun, corect, nimeni nu spune că n-a avut (n.pink. – execuții). Lasă-l în poziția lui să joace, acolo mai e și Gheorghe care joacă foarte puțin, eu nu înțeleg de ce nu prea joacă. Poate, pe postul lui Popescu, ar fi la același nivel cu el”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

  • Octavian Popescu a jucat în ultimele 30 de minute ale meciului echipei naționale cu Grecia și apoi a evoluat încă zece minute în partida cu IsraelSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.