Politics

Taxe de pășunat sezonier 2022, în Alba Iulia: Ce sume trebuie plătite de crescătorii de animale pentru a putea folosi pășunile


Ordine de protecție și dosare penale, pentru bărbați din Alba: Și-ar fi amenințat și agresat soțiile și membrii familiei

La knowledge de 23 aprilie 2022, polițiștii din Blaj au fost sesizați, de către o femeie, de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 40 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

La knowledge de 23 aprilie 2022, în jurul orei 21.00, polițiștii din Blaj au intervenit la o locuință din municipiu unde a fost semnalat un scandal în familie.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani, din Blaj, și-ar fi amenințat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

La knowledge de 23 aprilie 2022, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală au intervenit la o locuință din comuna Avram Iancu, de unde a fost semnalat un scandal în familie.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 49 de ani, din comuna Avram Iancu, și-ar fi amenințat membrii familiei.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare.

La knowledge de 23 aprilie 2022, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, cu privire la faptul că, o femeie de 63 de ani, din oraș, ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 66 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.