Politics

Timișul, promovat la Târgul Internațional de Turism de la Belgrad. De la turism în oraș, la cel al experiențelor în județ


APDT Timiș va participa în perioada 24-27 martie, la Târgul de turism Sajam Turisma de la Belgrad, Republica Serbia. În standul României, asociația va oferi celor interesați de județul Timiș o serie de informații privind posibilități de petrecere a timpului liber în afara Timișoarei: trasee de cicloturism, plimbări cu catamaranul pe lacul Surduc, drumeții sau experiențe precum Mic dejun la Margina.

„Discover Timiș” este laitmotivul activităților de promovare din stand. Vor exista materiale tipărite în limba sârbă precum: programul evenimentelor de cultură gastronomică Banat Brunch 2022.

„Sub tema promovării din acest an – «De la turism în oraș, la un turism al experiențelor în județ: Discover Timiș» – asociația își propune să ofere vizitatorilor din țara vecină motive pentru a-și prelungi șederea în județ, de a crește numărul nopților de cazare în destinația noastră pentru a vizita satele din Banatul românesc și de a experimenta tot ceea ce oferă ele și nu numai.

În premieră, Asociația de Turism Timiș va face și o campanie de promovare turistică în Republica Serbia prin intermediul materialelor de tip outdoor, un banner de 8/3m fiind amplasat timp de o lună în Capitala Serbiei”, transmit cei de la APDT Timiș.

APDT Timiș va organiza sâmbătă, 26 martie, o sesiune de prezentare a destinației în cadrul căreia agențiile de turism din Republica Serbia vor putea participa la o degustare de vinuri din podgoriile timișene și vor putea servi produse gastronomice tradiționale.

La standul Asociației de Turism Timiș, cei interesați vor avea la dispoziție ochelari VR pentru a putea descoperi județul prin intermediul tururilor virtuale: Jimbolia, orașul celor șase muzee, Turul Bisericilor de lemn și Frumuseți naturale în Țara Făgetului.

Se vor mai oferi informații și despre evenimentele culturale din județ și cele referitoare la anul 2023, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, despre zborurile internaționale operate pe Aeroportul Internațional Timișoara, despre ștrandurile termale din județ și alte experiențe menite să-i „rețină în destinație pe vizitatorii sârbi ai orașului Timișoara”.

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.