Sports

Transfer fantastic la Real Madrid! Ce lovitură a reușit să dea noua Real Madrid înaintea finalei Ligii Campionilor cu Liverpool: Antonio Rudiger a semnat!

Internaționalul german Antonio Rudiger a semnat marți o înțelegere cu Real Madrid, valabilă până în vara lui 2026.

Fundașul campioanei Europei își încheie contractul cu echipa londoneză la finalul lunii iunie și va ajunge pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber.

Anunțul oficial va fi făcut abia după finala Ligii Campionilor cu Liverpool.

Antonio Rudiger a semnat cu Real Madrid un acord pe 4 sezoane, după ce a trecut cu bine de examenul medical

Conform spaniolilor de la Marca, mutarea a fost realizată grație agenților lui Antonio Rudiger, însă anunțul oficial urmează să fie făcut abia după finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Liverpool, care se va disputa la Paris pe 28 mai.

Conducerea blanco vrea să oficializeze cât mai curând lovitura pe care a dat-o pe piața transferurilor, astfel încât Rudiger să devină fotbalistul campioanei Spaniei înainte de debutul naționalei Germaniei în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Cel care a insistat pentru aducerea în această vară a fundașului central de la Chelsea Londra a fost chiar antrenorul Carlo Ancelotti, care dorește să îl folosească pe austriacul David Alaba pe postul de fundaș stânga și pe axul central să se bazeze pe cuplul format din Rudiger și Eder Militao.

Conform celor de la Marca, salariul net al lui Rudiger la Real Madrid va fi de 9 milioane de euro pe sezon, la care se adaugă un bonus la semnătură de 8 milioane de euro, ceea ce duce suma totală de bani plătită lui Rudiger la 44 de milioane de euro pentru cei 4 ani de contract.

La acești bani se adaugă comisioanele plătite reprezentanților săi în valoare de 15 milioane de euro, iar în acest fel clubul de pe Santiago Bernabeu va achita în total 59 de milioane de euro pentru internaționalul german în vârstă de 29 de ani.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.