Sports

Trei cluburi așteaptă răspunsul lui Erling Haaland. Termenul-limită stabilit de atacantul norvegian

  • Liga 1: Botoșani – UTA, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Voluntari – Universitatea Craiova, vineri, 20:30, Digi Sport 1

“Dorința lui Haaland este să joace în LaLiga”

Erling Haaland mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara anului 2024, dar o clauză de transfer în valoare de 75 de milioane de euro devine activă în vară.

  • Haaland a reușit 23 de goluri și 6 pase decisive în 22 de meciuri în acest sezon.
  • 150 de milioane de euro este cota de piață a lui Erling Haaland, potrivit Transfermarkt.

Real Madrid ar fi în pole-position pentru transferul atacantului norvegian, dar Manchester City încearcă să-l “deturneze”. FC Barcelona ar avea a treia șansă.

“Niciunul dintre aceste trei cluburi nu știe ce se va întâmpla. Ofertele sunt destul de similare. Niciua dintre echipe n-a vrut ca banii să reprezinte un motiv, toate au acceptat ce li s-a cerut. Așa că alegerea lui Haaland nu va avea legătură cu banii.

Cluburile și-au prezentat proiectele, cum vor să-l joace. La discuții au participat inclusiv antrenorii și directorii sportivi. Este o mică posibilitate și să rămână la Dortmund pentru încă un an.

În cele din urmă, dorința lui Haaland este să joace în LaLiga. Real Madrid este alegerea lui numărul unu, dar Manchester City mizează pe faptul că Real îl va lua pe Kylian Mbappe, iar Karim Benzema va rămâne principalul lor atacant. În plus, City mizează pe faptul că Barcelona nu este în situația de a câștiga trofee în acest moment”, a precizat jurnalistul Guillem Balague, pentru BBC.

În ianuarie 2020, Borussia Dortmund a plătit 20 de milioane de euro către RB Salzburg pentru transferul lui Erling Haaland.

Etichete: manchester city , real madrid , barcelona , contract , transfer , dortmund , erling haaland , haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.