Politics

trenuri, șerpi, presă ⋆ zoso blog


Ați văzut analiza aia senzațională despre cum reduci presiunea pe prețul benzinei, mutând transportul de pe TIR pe calea ferată? Despre banii pe care ni-i dă UE pentru asta? Oportunitățile din portul Constanța și vecinătatea cu Ucraina?

Nici eu. Dar îi dau link când apare.

Mă gândesc că ăia de la PSD și/sau PNL care citesc pe aici își pot trage șefii de mână cu o schemă senzațională: șefu, facem asta, furăm și la modernizări, furăm și la construcții, furăm și după aia la cifra de afaceri, ne punem și firmele noastre pe post, angajăm mai mulți oameni ai noștri pe posturile nou create, hai să facem.

Că așa trebuie explicat ăstora ca să se apuce de treabă: cât pot fura ei din asta. Ăștia sunt oamenii pe care i-am votat. Asta îi motivează.


Psihoza asta cu serpii inofensivi, pe care o practică presa acum, o să se traducă în câțiva ani în știri îngrijorate că populația de șerpi a dispărut și că au apărut dintr-o dată, nu știm de ce, foarte mulți șoareci.

E o foarte bună ocazie să educe și să explice publicului că nu sunt veninoși, dar de ce? Atrage asta clickuri?


A mai făcut președintele ceva pe tema asta? Au trecut 4 ani… Cine știe, poate acum, că e vacanță școlară.

Glumesc, cum să dispară una dintre cele mai bune bănoase sinecuri de partid? De orice partid. Cum, nu ții la copilul tău? Taci și dă șpagă la profesori, să fie totul bine…


O prezentatoare TV a avut o problemă cu un serviciu de ride sharing.

Eu sunt îngrijorat că vorbea la telefon pe speaker pe stradă, nu că șoferul a explodat după ce și-a cerut scuze. Că așa fac oamenii, iau foc după ce le ceri scuze. Aham.


Ăsta e nivelul de jegoșism al presei: o fi el campion mondial, dar Jador are mai mulți urmăritori, deci ce fel de campion e?

Câtă minte să ai să formulezi știrea așa? Câtă minte ai să nu-i scapi prostului două capace după ce scrie o știre în halul ăsta?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.