Entertainment

Ucrainenii au capturat un blindat rusesc în care se afla o bucătărie. Ce au descoperit acolo când au intrat? Nimic nu era așa cum credeauIn articol:


Sunt 22 de zile de când în Europa se aud în fiecare zi sirenele de război. Pe 24 februarie 2022 Vladimir Putin și-a trimis armata să invadeze Ucraina, însă nu și cu provizii necesare.

Primele imagini cu mâncarea armatei sale au fost publicate în urmă cu câteva săptămâni, atunci când soldații ucraineni arătau că aceștia au alimente expirate încă din 2015. Recent, armata lui Zelenski a capturat un vehicul blindat în care se afla o bucătărie în care existau doar trei alimente mari și late. Imaginile au devenit virale în spațiul public.

Ce au găsit militarii ucraineni într-o bucătărie dintr-un blindat rusesc capturat 

Un videoclip publicat de soldații lui Volodiir Zelenski arată, din nou, faptul că militarii ruși au fost trimiși la luptă fără provizii bine puse la punct. Imaginile sunt virale pe internet și au făcut deja încinjurul lumii, fiind intens comentate de internauți. 

 Zeci de saci de ceapă și cartofi zac pe podeaua vehicului, iar mai multe borcane de murături sunt sparte și nu mai pot fi consumate.

De asemenea, ucrainenii au găsit și o cutie care conținea mai multe condimente, însă este destul de greu de crezut că rușii puteau face vreun fel de mâncare cu doar aceste ingrediente. 

Citeste si: Alertă în Marea Neagră chiar acum! Trei nave au fost lovite de rachetele Rusiei, iar una deja s-a scufundat..- bzi.ro

 „Cel mai probabil ingredientele pentru mâncare sunt depozitate într-un alt camion”, a fost comentariul postat de un internaut. 

Militar rus, hrănit și ajutat de civilii ucraineni să vorbească cu părinții săi! Soldatul a izbucnit în hohote de plâns

Citeste si: Războiul din Ucraina ar provoca poluarea aerului din mai multe țări. Pe listă se află și România. Ce spun specialiștii

Imaginile cu unul dintre militarii ruși capturați au făcut înconjurul internetului. Soldatul a izbucnit în hohote de plâns, după ce a fost hrănit și îngrijit de civilii ucraineni. Pe imagini se vede cum acesta înfulecă și bea cu poftă din ceea ce pare a fi un ceai cald, semn că era atât înfometat, precum și însetat.

Citeste si: Rusia amenință Occidentul! Mesaj clar pentru SUA: „Avem puterea de a ne pune toți dușmanii la locul lor”

Recent, armata ucraineană a transmis că soldaţii din Rusia au fost trimişi la luptă cu mâncare expirată de circa de şapte ani.Aceștia ar fi avut în dotare pachete cu conserve şi alte lucruri de strictă necesitate exprirate din 2015.  

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.