Politics

Un autocar a intrat în plin într-o căruţă


Două persoane au ajuns la spital, duminică, în urma coliziunii unui autocar cu o căruţă pe raza localităţii Pătrăuţi, a informat sergent major Radu Gabriel de la ISU Suceava, scrie Agerpres. Din cauza numeroaselor accidente grave, drumul pe care a avut loc accidentul mai este numit şi şoseaua morţii.

Potrivit acestuia, cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite. După ce le-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, cele două victime au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate, conform Agerpres.

Niciun pasager din autocar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanţe SMURD (B2 şi TIM) cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. Conform Infotrafic, circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, dirijată de Poliţia Rutieră, pentru aproximativ 30 – 45 de minute. 

SURSA FOTO: monitoruldesv.ro

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.