Entertainment

Vestea tristă a zilei! A murit Leluț Vasilescu, legendarul toboșar al trupei CompactLumea muzicii românești este din nou în doliu. Unul dintre membrii fondatori ai trupei Compact, Leluț Vasilescu, s-a stins din viață la doar 66 de ani.

Anunțul trist a fost făcut în această dimineață de către Primăria Câmpia Turzii, deoarece artistul era cetățean de onoare al acestui oraș. Din nefericire, nimeni nu se aștepta la o veste ca aceasta, mai ales că artistul nu dă dea semne că s-ar simți rău.

VEZI ȘI: COMPACT SI-A PIERDUT BATERISTUL!

Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact, a murit

Cel care a dat alarma în această dimineață a fost chiar un bun prieten de-al toboșarului, primarul Dorin Nicolae Lojigan. Prefectul a anunțat cu durere în suflet pe pagina de Facebook a primăriei Câmpia Turzii că unul dintre cei mai importanți oameni ai orașului s-a stins în această dimineață. Pentru a aduce un ultim omagiu celui care a fost și va rămâne în inimile tuturor drept toboșarul trupei Compact, primarul a amintit câteva dintre lucrurile mărețe pe care bunul său prieten le-a realizat de-a lungul vieții sale.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare! Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată”, a fost o parte din mesajul transmis pe Facebook de către primarul Dorin Nicolae Lojigan.

CITEȘTE ȘI: LELUT VASILESCU DE LA COMPACT, SARBATORIT IN CARCIUMA DIN GARA DE NORD

Încă nu se cunoaște cauza exactă a morții artistului, deoarece niciunul dintre apropiați nu a comentat încă dispariția acestuia. Vă reamintim faptul că Leluț Vasilescu a suferit în 2008 un șoc miocardic în timpul unui concert pe care îl susținea. Acesta a avut nevoie de îngrijirea medicilor și de o intervenție chirurgicală la inimă.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.