Politics

VIDEO: Așa se aude COVID-ul în miez de noapte: filmare din Shanghai, oraș carantinat de 10 zileLocuitorii din Shanghai urla noaptea de la geamurile blocurilor, dupa o saptamâna de carantina totala, în care le este strict interzis sa-si paraseasca locuintele, indiferent de motiv. Nu se stie cât va mai dura lockdown-ul dictat din cauza Covid-19.
What the?? This video taken yesterday in Shanghai, China, by the daddy of a detailed good friend of mine. She verified its authenticity: People screaming out of their home windows after every week of whole lockdown, no leaving your condo for any purpose. pic.twitter.com/iHGOO8D8Cz— Patrick Madrid ✌???? (@patrickmadrid) April 9, 2022 Imagini tulburatoare au fost facute publice sâmbata de un cunoscut realizator radio din SUA, Patrick Madrid, care prezinta un scurt video filmat în Shanghai, unde pot fi auziti mii de oameni cum urla noaptea de la geamurile locuintelor lor, dupa o saptamâna de carantina totala impusa de autoritati în metropola cu 26 de milioane de oameni, din cauza unor cazuri de Covid-19.”Ce?? Acest videoclip filmat ieri în Shanghai, China, de tatal unei prietene apropiate de-ale mele. Ea a verificat autenticitatea acestuia: oameni care tipa la ferestre dupa o saptamâna de blocare totala, fara a putea parasi apartamentul, sub niciun motiv”, a scris Patrick Madrid.

Acesta revine într-un comentariu: ”Traducerea pe care mi-a dat-o: „Este Shanghai, toata lumea tipa, a început cu un cuplu, acum toata lumea tipa, dupa o saptamâna de izolare, ceva se va întâmpla, nimeni nu stie când se va termina”.

26 de milioane de oameni nu mai au voie sa-si paraseasca locuintele, indiferent de motiv
Autoritatile au instituit pe 28 martie un lockdown whole asupra Shanghaiului, unul dintre cele mai mari orase din lume.Practic, 26 de milioane de oameni nu mai au voie sa-si paraseasca locuintele, indiferent de motiv, dupa înregistrarea a circa 9.000 de cazuri noi de Covid-19.

Autoritatile au trimis peste 12.000 de militari si inspector sanitari în Shanghai si alte zone, în cea mai ampla operatiune din domeniul sanatatii publice organizate de China de la descoperirea focarului 0 de Covid-19, la Wuhan, în 2019.

Sursa: StirilePROTVSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.