Sports

Video Exclusiv | Gabriela Ruse nu are așteptări înaintea meciului cu Iga Swiatek. “Nu sunt în cea mai bună formă”

  • Cupa României: FC Argeș – FC Voluntari, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: BarcelonaCelta Vigo, marți, 22:30, Digi Sport 1

Gabriela Ruse – Iga Swiatek, miercuri, ora 16:00, LIVE VIDEO pe Digi Sport 2

Astăzi, Gabriela Ruse (locul 57 WTA) a învins-o pe americanca Shelby Rogers (locul 48 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-4.

Gabriela Ruse a intrat pe tabloul principal la Roma ca “lucky loser”, după retragerea americancei Alison Riske (locul 43 WTA).

Gabriela Ruse a fost intervievată la Roma de către jurnalistul Digi Sport Gabriel Morariu. Jucătoarea a declarat că nu are așteptări înaintea confruntării cu Iga Swiatek, jucătoarea momentului în circuitul WTA.

  • Cele două jucătoare s-au mai confruntat în 2018, la ITF Montreaux (Elveția), pe zgură, iar Iga Swiatek s-a impus în trei seturi (2-6, 6-1, 6-2).

“Am început destul de greu, încă se simte faptul că n-am jucat prea mult în ultima perioadă. N-am avut prea multe așteptări de la acest meci, mai ales că dimineață nici n-am știut că o să joc la simplu. Mă așteptam să joc doar la dublu.

M-a mulțumit faptul că, chiar dacă n-am jucat cel mai bun tenis al meu, am reușit să stau acolo și în momentele grele, când mă simțeam foarte prost pe teren și simțeam că nimic nu merge.

Iga Swiatek e numărul 1 mondial, eu nu sunt în cea mai bună formă, nici fizică, nici ca tenis, pentru că n-am jucat și se simte asta. Nu am nicio așteptare, voi încerca să joc relaxată și chiar nu-mi doresc decât să lupt până la final, indiferent care va fi scorul.

Iga Swiatek joacă incredibil, nu știu cum o să reușesc să joc mâine. Voi discuta și cu antrenorul, n-am nimic de pierdut, asta e clar. Ea n-a mai pierdut de ceva timp.

M-am simțit ca la FedCup astăzi, sincer. Chiar mă gândeam după meci că tribuna era plină, m-am bucurat foarte mult că au venit mulți oameni să mă vadă și să mă susțină. E prima dată când joc la Roma și încerc să mă obișnuiesc cu tot zgomotul. La un moment dat, pe terenul celălalt erau atât de mulți copii care țipau după un alt jucător încât m-au luat nervii pe teren”, a spus Gabriela Ruse, într-un interviu pentru Digi Sport.

Iga Swiatek a câștigat turneul de la Roma în 2021 și este jucătoarea momentului în circuitul WTA, reușind 32 de victorii din 35 de meciuri în 2022.

Etichete: wta , wta roma , ruse , shelby rogers , gabriela ruse , iga swiatek , swiatek , gabriela ruse iga swiatek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.