Sports

Video Exclusiv | Lui Adrian Mutu nu i-a venit să creadă ideea lui Gigi Becali, legată de meciul FCSB

  • Cupa României: FC Argeș – FC Voluntari, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • WTA Roma: Simona Halep – Danielle Collins, miercuri, 20:00, Digi Sport 2

La câteva zile distanță, Adrian Mutu (43 de ani) a reacționat și a spus că nu crede că ideea este cea mai inteligentă. Apoi, din postura de invitat la emisiunea Fotbal Club, antrenorul Rapidului a oferit câteva lămuriri suplimentare. 

Adrian Mutu nu crede că FCSB ar trebui să joace meciul cu CFR Cluj în Giulești

“Briliantul” a explicat că un meci care poate decide titlul, jucat pe stadionul unei rivale, nu este o idee bună pentru roș-albaștri. În plus, fostul atacant nici măcar nu este convins că Becali a vorbit serios când a făcut respectivele afirmații.

“Nu. Sincer. Mi se pare… Nu cred, nu știu cine a spus asta, mi se pare un lucru… Sigur a glumit (n.r. Gigi Becali), a spus-o doar așa, să ațâțe puțin lucrurile.

Eu cred că Gigi Becali știe foarte bine că nu e cel mai inteligent lucru pe care poate să-l facă atunci când joci cu titlul pe masă, să te duci la rivalii tăi.

Joci împotriva tuturor! Până ajungi la stadion… Tu vii direct în Giulești?! Nici nu știu dacă ajunge la stadion”, a declarat Mutu. 

Gigi Becali: ”Promitem să nu facem sărbătoarea pe Giulești!”

În urmă cu mai multe zile, milionarul din Pipera a explicat și de ce ar vrea ca meciul să se joace pe arena de lângă Podul Grant.

”Cel mai important meci din campionatul României nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. Mă gândeam, nu vreau să supăr, să vorbesc cu Mustață (n.r- liderul galeriei FCSB), iar el să discute cu șefii de galerie de la Rapid ca să jucăm pe Rapid. Dacă ei se înțeleg, nu e niciun fel de problemă.

De fapt, fanii Rapidului au dușmănie cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Mă gândesc să vorbească fanii noștri cu ei și să încercăm asta.

Giuleștenii pot arăta că vor spectacol fotbalistic, repară o anomalie. Dar mai întâi să se înțeleagă galeriile și după aceea vedem. Ce-i interesează pe ei dacă vom câștiga campionatul? Să se înțeleagă galeriile. Să nu se spună că Becali vrea în Giulești. Și promitem că nu facem sărbătoarea acolo, o mutăm”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Etichete: giulesti , adrian mutu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.