Politics

VIDEO. Tânăr filmat în timp ce aleargă dezbrăcat pe stradă, la Dumbrăvița. Este incoerent, iar oamenii legii încearcă să îl identificeTotul s-a petrecut luni după-masă, în zona Pădurii Verzi, în Dumbrăvița, dar și pe strada Ion Ionescu de la Brad, în parcarea unui centru comercial. Tânărul a fost observat și filmat de trecători în timp ce se plimba dezbrăcat pe strada Migdalului, din Dumbrăvița, lângă liziera Pădurii Verzi.

Ulterior, el a mai fost observat și pe strada Ion Ionescu de la Brad, în parcarea unui centru comercial, acolo unde au fost direcționate echipajele de poliție.

La sosirea forțelor de ordine, bărbatul nu mai se afla în zona centrului comercial, iar oamenii legii au plecat în căutarea lui. L-au găsit pe strada Constructorilor, având pe el o geacă și o pereche de pantaloni, iar apoi l-au dus la secție.

Polițiștii nu au reușit să comunice foarte multe cu individul, acesta fiind incoerent. Oamenii legii bănuiesc că ar putea fi un om al străzii bolnav psihic sau că s-ar afla sub influența drogurilor. Au solicitat ajutorul unui echipaj de ambulanță care s-a deplasat la sediul Secției 5 Poliție pentru a-i acorda asistență medicală bărbatului.

Acesta are între 20 și 30 de ani, nu are documente asupra lui, iar oamenii legii încearcă să-i stabilească identitatea pentru a-l putea duce la clinica de psihiatrie pentru evaluare.

„Astăzi, 11 aprilie a.c., în jur orei 17:25, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Ion Ionescu de la Brad din municipiul Timișoara se află un bărbat dezbrăcat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, însă persoana în cauză nu a fost găsită. În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost depistat pe strada Constructorilor din localitatea Dumbrăvița, acesta purtând o geacă și o pereche de pantaloni. Acesta a fost condus la sediul secției de poliție pentru verificări, întrucât acesta nu avea asupra sa niciun act de identitate și nu a putut comunica datele de identitate polițiștilor. Se continuă verificările în vederea stabilirii identității bărbatului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș pentru Tion.

UPDATE. Tânărul a fost identificat și va fi internat la o clinică de psihiatrie

Polițiștii timișoreni au reușit să îl identifice pe tânărul găsit pe stradă. El are 27 de ani și domiciliul în Timișoara. Urmează să fie internat la clinica de psihiatrie de pe strada Văcărescu.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.